HTML

Kicsoda,micsoda?

Friss topikok

2014.06.10. 17:01 kalandiparos

Válogatás a legjobb brazil, foci VB-s reklámokból

Ha a brazil lakosság nem is, a reklámügynökségek gőzerővel készültek a VB-re. Számát sem tudjuk az elkészített reklámoknak, itt a terünkön is, sőt az épületünkben is rengeteg VB-s reklámot forgattak, zöld-sárga jelmezek mindenhol, öröm és boldogság - legalább a képernyőn.

(Remélhetőleg 2 nap múlva élőben is.)

Első videónk: Merj brazil lenni! (Hasznos kellék az idei, nem túl büszke hazai szurkolótábornak.)

Ki NEM akar Brazília ellen játszani? (A nagynevű brazil bank, a VB hivatalos szponzora egész reklámáradattal rukkolt elő.)

Mutasd meg az erőd, Brazília! ( Még egy reklám a banktól. Talán kicsit túleufemizált, sok igaz is van benne, de jó lenne, ha valóság is ilyen színes lenne.)

Ez a reklám pedig Dél-Brazília német leszármazottait mutatja be. Egy teljesen más világ - és igen, Németország Brazíliában. (Megérkezésemkor volt szerencsém járnom délen. Amikor eltévedtünk éjszaka és kikötöttünk egy kis faluban, ahol a békés református templomocska, a kis falusi házak csendje egyből Erdélybe repített, a brazil, tejszőke Hans, aki útba igazított bennünket egészen szkizofrén állapotba hozott.)

Mostani válogatásunk utolsó darabja pedig íme, egy a TAM, brazil légitársaságról és a hazai válogatott játékosairól, akiket senki nem akar hazaengedni, hogy játszhassanak.

Szólj hozzá!

Címkék: Foci VB 2014 Brazília


A bejegyzés trackback címe:

https://kalandiparos.blog.hu/api/trackback/id/tr426291987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása