HTML

Kicsoda,micsoda?

Friss topikok

2013.06.14. 18:42 kalandiparos

Boci napolini a sao paulo-i hétköznapokra

tumblr_m7kjxfhohk1rtnn7ro1_1280_1370807039.jpg_1280x720

Egy Boci napolinit desszertre? Nem kell sopánkodni, ha egy kis hazaira vágyik az ember, mert bárhol rábukkanhat. Egyre több boltban találok magyar édességet. Vettem már Tibi szaloncukrot és magyar Mars csokit is. Mi motiválhatja a brazilokat, hogy magyar csokit importáljanak, amikor milliónyi édesség lepi el a boltokat? Nem is érdemes ezen morfondírozni, egyszerűen csak örülök. Kétségtelenül gasztroparadicsom ez a város, ahol a világ minden íze kipróbálható. Ha sushit vagy olasz konyhát szeretnénk, könnyen találunk fenséges kis japán vagy olasz éttermet bárhol. Belga csoki vagy spanyol bor, francia sajt vagy arab édességek, mexikói, portugál, német, kínai és még sorolhatnám, mind-mind fellelhető a számtalan, különleges delikatesz egyikében. Nem is beszélve az őshonos, helyi és regionális ételekről. Ne feledjük, hogy a brazilok nagyon szeretik a hasukat. Na, kedvet is kaptam egy sétához a város japán negyedében, a Liberdade-n.

2 komment

Címkék: brazil magyar nosztalgia nyalánkság São Paulo gasztromán


A bejegyzés trackback címe:

https://kalandiparos.blog.hu/api/trackback/id/tr765353069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Toto_ 2013.06.29. 22:34:34

Ùgy látszik a Boci Napolini vilaguralomra tör. Magam a nepáli Katmanduban találkoztam vele egy boltban.
Klassz egyébként a blog nagyon, gratulálok!

kalandiparos 2013.07.01. 13:37:50

@_Toto_: Katmanduban Boci csoki? Atyagatya, azt nem lehet felülmúlni. És egyébként is Katmandu, Meu Deus, a nagy álom :)
KÖszönöm a kedves megjegyzést. Üdv az Óperenciás tengeren túlról
süti beállítások módosítása