HTML

Kicsoda,micsoda?

Friss topikok

2013.05.31. 17:00 kalandiparos

Minden reklámszakember álma - a brazil közönség

Nem csoda, hogy a brazilokról az járja, hogy a reklám istencsászárai.

Hogyan promotálj egy újonnan induló tv sorozatot? Hát így!

Ez a közönség kétségtelenül bekapta a csalit és nagyon jót szórakozott. ( Napokig kerengett ez a videó igaz esetként, amíg valaki le nem lőtte a poént. Lehet, hogy azért sem merült fel az emberekben a gyanú, mert hozzá vannak szokva az efféle afférokhoz? ) Ahhoz viszont, hogy egy ilyen egyszerű ötlet jól működhessen, elengedhetetlen  egy ilyen csodálatos közönség, azaz a brazilok szenzációéhsége. Melyik országban áltak volna le 'bátorítani' a szeretőt? Hol vették volna ezt egyáltalán komolyan?

SÓ NO BRASIL, amin azt értem, amikor ezt hajtogatom, hogy csak Brazíliában történhet ez meg. Ez a közönség minden reklámszakember álma. Igen, itt a grande família részeként mindenki szerves részét képezi a másik magánéletének.

Shakespeare után szabadon: 'Szappanopera egész Brazília és szappanopera szereplő benne minden férfi és nő.'

Szólj hozzá!

Címkék: reklám brazil szappanopera intrika paulista alkoss São Paulo somolyogtató élet a városban


A bejegyzés trackback címe:

https://kalandiparos.blog.hu/api/trackback/id/tr115313006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása